“Igrom do zdravlja 2”

Specijalistička stomatološka ordinacija “PREMOVIĆ stomatologija” imala je čast da bude deo akcije “Igrom do zdravlja 2” u organizaciji mladih ljudi iz Rotarakt kluba Niš Mediana. U nedelju, 2.7.2017., akcija je počela u 16h, unutar hale OŠ “Dušan Radović”, gde je prebačena zbog kiše. Medjutim, ni loši vremenski uslovi nisu slomili jaku volju svih nas da se oko akcije potrudimo i izadjemo u susret svim učesnicima i posetiocima.

Tim iz “PREMOVIĆ stomatologije” uživao je u društvu svih i rado bio tu da pomogne zainteresovanim za oralnu higijenu i očuvanje oralnog zdravlja. Posetioci su pokupljali flajere, listerin kao jednu od najboljih tečnosti za negu usne duplje i očuvanje desni. Takodje, podeljeni su i vaučeri i to na: besplatan specijalistički pregled stomatologa sa konsultacijom i savetom, besplatno poliranje zuba, 20% popusta na skidanje kamenca kao i 20% popusta na pombiranje zuba. Nadamo se da su svi zadovoljni našom uslugom, a da ćemo se mnogima tek i dokazati. Iskoristite svoje vaučere na vreme i ne zaboravite da je Vaš osmeh naša briga!

Hvala Rotaract Club Niš-Mediana na mogućnosti koju ste nam pružili da budemo deo jedne izuzetno edukativne i servisne akcije koja je kroz razonodu, sport, igru i preventivu na najbolji mogući način pokazala šta znači zdrav način života! Bila nam je čast i zadovoljstvo!

Šaljemo i želimo svima mnogo osmeha do narednog vidjanja!